Thyssen Stål A/S

Stålspær - Stålbuer - Stålkonstruktioner

THYSSEN STÅL A/S leverer

Stålspær og bærende stålkonstruktioner efter ordre

Virksomheden kan dateres tilbage til ca. 1923, hvor der både var dyrehold og landsbysmedje. Der har siden været smedje, hvor man har fulgt med mekaniseringen i landbruget. I de tidlige år bestod virksomhedens aktiviteter af hesteskoning – hjulringe og plovskær mv. alt sammen med essen som det centrale redskab. Efterhånden fulgte salg af traktorer og landbrugsmaskiner samt installering af centralvarmeanlæg i de lokale landbohjem.

Da Hans Jørn Thyssen købte virksomheden i 1990 bestod aktiviteterne af forhandling af Deutz-Fahr traktorer og landbrugsmaskiner, derudover handlede man med maskiner og tilbehør til landbruget. Der blev udført reparation mv. af vand- og varmeinstallationer i nærområdet. På dette tidspunkt var der beskæftiget 4 medarbejdere (1 svend, 2 lærlinge samt 1 kontormand), og havde en omsætning på ca. 3 mio. kr.

De første deciderede stålkonstruktioner blev produceret i 1994. I slutningen af halvfemserne blev produktionen koncentreret omkring bærende stålkonstruktioner til byggerier. På dette tidspunkt var virksomhedens omsætning steget til ca. 25 mio. kr.

I 2006 købte Johannes Kiil Jensen 50% af virksomheden, og blev ansat som administrerende direktør. I 2007 var omsætningen på ca. 107 mio. kr. med ca. 65 medarbejdere.

Thyssen Stål står klar med idéer til stålspær, stålbuer, stålkonstruktioner eller noget helt andet til dit projekt!